Alle ungdomshold har været i kamp

Der har i den forløbne weekend været kampe for alle BK Trekanten KIF’s ungdomshold.

Trekanten 1, som spiller i ungdomsligaen, havde dobbeltrunde på Sjælland, nemlig lørdag i Haslev og søndag i Køge. Holdet bestod denne gang af Martin E. Biltoft, Tim Stampe, Alex Pedersen og Mathias Ankerdal, der i weekenden hentede 14 af i alt 28 mulige point. Holdet ligger stadig placeret på en flot 2.-plads i rækken.

Jonas Madsen, Cecilie M. Dam, Marcus Christensen og Mathias Reeckmann, der spiller på Trekanten 2 i Eliteserie Vest spillede deres runde i Bowl’n’Fun, Silkeborg, og her blev pointhøsten det for holdet beskedne 6 af 14 mulige point, hvilket alligevel rækker til en 1.-plads.

Gram Bowling lagde baner til Trekanten 3’s runde. Holdet spiller i Sønderjylland Pulje 1, og for holdet spillede denne gang Nick Bo Andersen, Simon Larsen og Frederik Matthiesen, som klarede at få 6 af 10 mulige point med hjem fra Gram, hvilket rækker til en øjeblikkelig 3.plads i rækken.

Trekanten 4, der spiller i S rækken Sydjylland/Fyn pulje 1, havde hjemmebane i Kolding Bowlinghal. Med Marcus Draaby, Alexander H. Biering og Frederik M. Dam på holdet, som klarede at få 6 af 10 mulige point på kontoen. Holdet er stadig placeret som nummer 3 i rækken.

Såvel Trekanten 5 som Trekanten 6 spiller i rækken Sydøstjylland, hvorfor begge hold spillede runde i Bowl’n’Fun i Vejle. Trekanten 5 bestod denne gang af Erik Grundahl, Emil E. Frandsen og Monique Henriksen, mens Trekanten 6 bestod af Nicklas Draaby, Lukas Draaby, Laurits Olling-Larsen (debutant) og Tobias Draaby. Begge hold fik 4 af 10 mulige point ud af anstrengelserne, og er placeret som henholdsvis nummer 2 og nummer 4.

Ingen Svar til "Alle ungdomshold har været i kamp"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK