Del Warren kommer til BK Trekanten KIF

Del Warren er en af mest efterspurgte bowlingcoaches i verden. Del har igennem sit virke som Vice President i Kegel være beskæftiget i sporten i hele hans liv.

Del Warren er derudover USBC Gold Coach – Coach for Team USA  – Coach for det mest udviklende collage i USA, Webber Collage.

Del Warren er en af de højst respekterede coaches i verden og der er ingen tvivl om at det har været BK Trekanten KIF et fantastisk bekendtskab i bestræbelserne på at sikre udviklingen af vores bowlingspillere og trænere.

Vi håber på at vi har Specto til rådighed på dette tidspunkt. Del Warren er nok den person som har arbejdet mest med Specto som træningsværktøj. Derfor glæder vi os til at høre om hans erfaringer med det nye system – og hvordan man bringer dette værktøj ind som en daglig del af træningen.

For første gang nogensinde vil vi lave et tilbud til vores trænere om at deltage i en Coaches Clinic, som kommer til at starte med aftensmad mandag til kl. 22.00. Trænerene vil høre mere om dette tiltag, og kan nu allerede godt sætte tiden af til dette.

BK Trekanten KIF har i gennem markedsføringsaftalen med Kolding Kommune fået midler til at lave teambuilding med vores seniorligahold.  Begge ligahold bliver tilbudt en dag med Del til træning. Vi forventer at ligaholdene deltager i arrangementet som helt sikkert bliver verdensklasse.

Medlemmer af BK Trekanten KIF kan købe sig til træning med Del. Det koster kr. 1.500 for en halv dag og der vil max være 4 deltager på halvdagsholdet.

Tilmelding til os@msstampe.dk – skynd dig – det er vores forventning, at der bliver hurtigt udsolgt.

Program:

Mandag den 18. september kl 13 – 17  4 åbne spots
Mandag, den 18. september kl 18 – 22   Coaches Clinic
Tirsdag, den 19. september   Liga Herrer
Onsdag den 20. september   Liga Damer
Torsdag den 21. september kl 8 – 12  4 åbne spots
Torsdag den 21. september kl 13 – 17   4 åbne spots
Fredag den 22. september kl. 8 – 12  4 åbne spots
Fredag den 22. september kl. 13 – 17    4 åbne spots

Seniorligaholdene får særskilt invitation og tilmelding til Hannah hannah@andersendk.com  –  For alle andre spørgsmål og tilmelding til Ole Stampe –  os@msstampe.dk

Ingen Svar til "Del Warren kommer til BK Trekanten KIF"