Det kan betale sig at gøre en indsats

Formanden for Bowlingklubben Trekanten KIF, Ole Stampe, er ikke i tvivl om, at det kan betale sig at gøre en indsats. Klubben er netop – i forbindelse med Fritidsfesten i Sydbank Arena – blevet hædret med titlen Årets Forening 2016 i Kolding Kommune, og det er ikke kun de medfølgende 10.000 kr. og et diplom, der glæder Ole Stampe.

 

  • Vi kan bruge hædringen til at vise andre bowlingklubber, at det kan betale sig at gøre en indsats. Samtidig er det en anerkendelse af vores sport og det arbejde, vi laver i foreningen, lyder det fra glad og stolt Ole Stampe.

BK Trekanten KIF er landets største bowlingklub målt på antallet af spillere med licens, og den har plads til alle: Børn, voksne og elite. Hvad eliten angår, besatte klubben i sidste sæson seks og i alt 16 pladser på landsholdene, og endvidere skrev den historie ved at hente det danske holdmesterskab til Kolding hos såvel, herrerne, damerne og ungdom.

Også i denne sæson er BK Trekanten KIF med helt fremme i ligaen såvel hos herrerne som damerne, når det gælder kampen om DM-titlerne, idet herrerne indtager 1. pladsen, mens damerne er på 2. pladsen. Nævnes skal også, at klubbens ungdomshold ligger på 1. pladsen.

  • Om vi kan gentage succesen fra sidste sæson med guld til både herrerne, damerne og             ungdom, er for tidligt at sige, men muligheden er afgjort til stede, siger Ole Stampe videre, der – sammen med den øvrige bestyrelse – ikke er i tvivl om, hvad de 10.000 kr. skal bruges til, som fulgte med hædringen.
  • Pengene skal bruges til fortsat udvikling af klubben og bowlingsporten, samt til klubbens 40 års jubilæum i 2018. Vi har talt om at lave et bowlingarrangement for medlemmerne, for vores succes det er ikke mindst deres fortjeneste.

Ingen Svar til "Det kan betale sig at gøre en indsats"