Kolding Elite

Kolding Elite er en del af Kolding kommune.

Kolding Elite understøtter dansk idræt lokalt og er med til at skabe rammerne og mulighederne for at dansk idræts mange talenter kan udvikle sig.

Ud over støtten til de enkelte talenter og udøvere, så støtter Kolding Elite også op om de lokale klubber – idrætsgrene, dette i et samarbejde der er med til at skabe nogle fantastiske rammer, det både gør det muligt for udøverne og klubberne at udvikle sig og dermed være med til, at give dansk idræt nogle fantastiske resultater.

BK Trekanten er utroligt glade for det samarbejde vi har med Kolding elite, vi har på mange områder fået skabt unikke resultater og muligheder, der har været og er med til at udvikle vores klub BK Trekanten.

Den seneste overskrift for vores samarbejde, er en elite satsning der rækker langt, ikke kun for vores klub men også for dansk bowling.

En del af satsningen er bla. Kegel i Florida, efter vores mening, bowlingens mekka, her finder man alt inden for bowling sporten, trænere, udstyr, viden og erfaring.

Vores satsning vil være med til at give vores klub BK Trekanten en spillemæssig DNA, der vil give vores nuværende som nye medlemmer muligheden for at få egne ønske opfyldt, ud fra det niveau hvor den enkelte spiller er.

Der ud over vil satsningen være med til at styrke det fællesskab vi har i klubben, et fællesskab der giver alle i vores klub en følelse af, at de er en del af noget unikt.

Ønsker I mere viden og information om vores satsning, ja så er I velkomne til at kontakte vores formand Ole Stampe eller næstformand Jan Filbært 

Kolding Elite hjemmeside – Kolding Elite Facebook side