Halvdelen af spillerne på landsholdene i bowling kommer fra Kolding

Når de danske bowlinglandshold for henholdsvis herrer og damer fra weekenden – og frem til den 4. december – deltager i verdensmesterskabet i Las Vegas, USA, kommer halvdelen fra Kolding. Det er Bowlingklubben Trekanten KIF, som har fået udtaget ikke færre end seks spillere – tre på hvert hold – og det er aldrig sket tidligere, at én klub har fået så mange spillere udtaget.

På herresiden er Thomas Larsen, Mik Stampe og Anders Lousdal blevet udtaget til VM-holdet, mens det hos damerne drejer sig om Sascha Wedel, Mai Ginge Jensen og Maria Stampe. Der er comeback til Anders Lousdal, som har været væk fra nettolandsholdet i fem år.

På forhånd synes Thomas Larsen at stå med de bedste kort på hånden for en topplacering. Han har netop tanket selvtillid i USA til World Series, som er den største turnering for professionelle i USA. Koldingenseren klarede sig til TV-finalerne og tog denne gang et skridt op ad rangstigen ved at spille finale mod svenske Jesper Svensson, som dog trak det længste strå. Finaledeltagelsen lover godt for hans VM-deltagelse.

På damesiden har den lokale Mai Ginge Jensen udmærket sig ved i sidste weekend at tage DM Mix guld med Mikael Brændeskov, som i sommers skiftede klub fra BK Trekanten KIF til LBC, Ålborg. Det ventes derfor, at hun også kan gøre sig gældende i Las Vegas.

  • Vi er enormt stolte over, at så mange af vores spillere er med til at repræsentere de danske farver ved VM, og der er bestemt muligheder for vores hold. De har enormt højt niveau, så står keglerne rigtigt, og gør stjernerne det også, tror vi på metal til Danmark, udtaler Ole Stampe, formand i BK Trekanten KIF.

Der dystes i følgende discipliner single, double, trio og 5-mandshold.

Ingen Svar til "Halvdelen af spillerne på landsholdene i bowling kommer fra Kolding"