KIF tilbud til 60+’ere

Jeg er nyt bestyrelsesmedlem i KIF Tennis og deltog på HB mødet sidste mandag som substitut for vores formand, Per Thestrup.

 

Under dagsordenspunktet “Nyt fra afdelingerne” nævnte jeg bl.a. vores nye initiativ i KIF Tennis for specielt 60+’ere – seniorer, efterlønnere eller pensionister.

 

Vi har ledige baner om formiddagen og vil gerne have dem udnyttet bedre og da tennis også er en god måde at holde sig i gang på både fysisk, mentalt og socialt for 60+’ere her om sommeren – så tænkte vi, at det måtte vi simpelthen lave et særligt tilbud om til netop 60+’erne.

 

Tilbuddet er:  Kom og prøv tennis – kvit og frit – det starter

 

mandag den 14. maj kl. 9.00 hos KIF Tennis, Ambolten 2, Kolding

 

Så kan du se om det er noget for dig – uanset om du aldrig har haft en ketcher i hånden før eller har lagt den på hylden for nogle år siden…

 

Men vi skal jo have fortalt om dette nye tilbud og har derfor lavet vedlagte infoskrivelse/plakat – og jeg forstod på mødet, at vi i KIF gerne i de forskellige afdelinger hjælper hinanden.

 

Vi håber derfor meget, at I hver især vil hjælpe med markedsføringen af det nye tilbud ved at udsende infoskrivelsen til jeres medlemmer i hver jeres afdeling – enten kun til 60+’erne eller også gerne til alle for nogen kender måske nogen, som kender nogen osv…

 

Hvis I har nogen spørgsmål til ovennævnte så kontakt mig meget gerne.

 

På forhånd tusind tak!

 

Fortsat go’ sommersøndag!

Venlig hilsen

 

Lau Herborg

Bestyrelsesmedlem i KIF Tennis

 

Romerparken 28

6000 Kolding

Tlf. 75 50 46 46

Mobil 51 52 61 15

E-mail lau@herborg.dk

www.herborg.dk

Ingen Svar til "KIF tilbud til 60+'ere"