Mange medaljer til Jysk mesterskab for ungdom

Der blev i den forløbne weekend afholdt jyske ungdomsmesterskaber single/double i Bowl’n’Fun, Viby, og som vanligt deltog rigtigt mange unge bowlere fra Bowlingklubben Trekanten K.I.F. Og som sædvanligt blev der vist flot spil, som udmøntede sig i mange medaljer til B.K. Trekanten K.I.F.

For at starte med de yngste spillere, så vandt Tobias Draaby sølv i double i mikrodrengerækken sammen med en makker fra hjemmeklubben i Viby.

I puslingedrengerækken blev det til en flot bronzemedalje til Erik Grundal, der også vandt sølv i double samme med sin makker, Rasmus, fra Holstebro. Også i puslingedrengerækken gik brødrene Lukas og Nicklas Draaby i en B-finale, hvor Nicklas vandt sølv og Lukas bronze.

Hos juniorpigerne havde Cecilie Dam fundet sit bedste spil frem, hvilket gjorde, at hun fik en bronzemedalje i single og en sølvmedalje i double med hjem.

Også drengene i juniorrækken havde fundet det gode spil frem, hvilket gav en bronzemedalje til Marcus Christensen og sølv til Mathias Ankerdal. I doublerækken vandt Mathias Guld med makkeren Andreas fra Horsens og Marcus vandt sølv med makkeren Niklas, også fra Horsens.

Det blev også til medaljer i rækken for ynglingedrenge, nemlig en bronzemedalje til Tim Stampe og sølv til Nichlas Christensen. I doublespillet blev det til bronze til det rene Trekanten-hold bestående af Alex Pedersen og Tim Stampe, mens Nichlas vandt guld med makkeren Kim fra Viborg.

Ingen Svar til "Mange medaljer til Jysk mesterskab for ungdom"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK