Mindeord: Per Henriksen

Per Henriksen er død efter kort tids sygdom.

Per tabte til kræften, men kæmpede til det sidste for Per var ikke typen der bare gav op.

 

Per var, et bowling menneske helt ind i sin DNA.

Fra barns ben af, var det bowlingsporten der var hans et og alt, men Per var også en livsnyder, et menneske der havde sine meninger og turde stå på mål for disse.

I sine unge dage, var han sammen med et par bowling kammerater i samme alder, dem der satte dagsorden på repræsentantskabsmøderne i forbundet, var der noget de var utilfredse med, ja så kunne man helt sikkert regne med at de fremkom med deres holdninger og meninger fra talerstolen.

Dette at tale, var noget Per kunne og meget gerne ville, han var optaget af de mennesker der var omkring ham og udfordrede gerne sine omgivelser for at nå frem til resultater og andet der kunne gøre bowlingsporten og livet mere spændende.

 

Per havde både venner men så sandelig også fjender i bowling verden.

Pers klare meninger og holdninger var ikke altid nemt for nogle at skulle sluge og Per oplevede desværre, at han blev misforstået, hvad han gav udtryk for og som han var meget ked af.

Pers største ønske var i alt sin enkelthed blot, at alle danske bowlere, både elite og bredde spillere skulle have muligheden for at opleve succes og venskaber som Per havde gennem sin lange bowling karriere.

 

Ordentlighed var også en overskrift hos Per.

Intet blev lavet halvt færdigt og kunne de mennesker han skulle arbejde sammen med, ikke forstå vigtigheden i, at tingene skulle være i orden, ja så gav Per klart og tydeligt udtryk for det.

 

Per kom rundt i mange bowling klubber, både som spiller men også som frivillig leder.

Både som spiller og som leder opnåede Per stor respekt, igen intet var halvt færdigt, resultaterne og opgaverne blev altid vægtet højt og det var da også overordnet succes der prægede Pers bowling liv.

Per fik også muligheden for at bestride posten som forbundsformand i Danmarks Bowling Forbund, en post han lagde mange kræfter i og som han havde stor respekt for.

 

Den sidste klub Per spillede i var BK Trekanten.

Også her var Per med til at sætte dagsorden på mange områder, Per var en af hovedarkitekterne bag klubbens strategiplan, en plan der udførligt er beskrevet og som klubben fremadrette vil kunne bruge i mange år.

Per var også spiller og ikke mindst holdleder, hans gerning som holdleder var også præget af grundighed og tæt skrevet sider med resultater og spillernes formåen igennem kampene.

BK Trekanten og bowling Danmark har mistet en karismatisk person og bowling elsker.

Pers alt for tidlige død har sat sine dybe spor i BK Trekanten, men også ude i bowling Danmark, Per efterlader sig mange indtryk hos os alle og efterlader sig et eftermæle vi i dansk bowling kan være utroligt stolte af.

 

Vi vil i BK Trekanten altid have Per i vores hjerter og huske tilbage på Per som en klubkammerat der havde bowling sporten og klubben helt ind i hjertet og som formåede at vise og fortælle om det.

 

Ære være Pers minde.

Ingen Svar til "Mindeord: Per Henriksen"