Nomineret til året forening

BK Trekanten KIF er i år nomineret til årets forening i Kolding kommune. Vi er nomineret sammen med Christiansfeld Idrætsforening og Lunderskov Motionsboksning. Årets forening bliver kåret til årets fritidsfest fredag den 3. februar 2017

Kommunen har udsendt følgende beskrivelse af klubben i forbindelse med offentligeggørelsen af de tre nominerede foreninger:

Bowlingklubben Trekanten KIF

BK Trekanten KIF har i flere år arbejdet målrettet med udvikling af bowlingsporten under mottoet: Bowling for ALLE.

BK Trekanten KIF er den største bowlingklub i Danmark målt på licenserede spillere. Det betyder, at der er plads til både børn, unge, voksne og seniorer – og tilmed på alle niveauer. Det har været et erklæret mål for BK Trekanten KIF, at sikre helheden, således at der er plads til alle aldersgrupper og alle niveauer indenfor sporten. Det betyder, at klubben råder over såvel international elite, børn og pensionister.

BK Trekanten KIF arbejder målrettet på at skabe plads til både elite og bredde. Ingen elite uden bredde og ingen bredde uden elite. For BK Trekanten KIF er det et naturligt omdrejningspunkt for deres tilværelse. 

BK Trekanten KIF er talrigt repræsenteret på de danske landshold. Således var 9 spillere involveret i bruttotrupperne på landsholdene og 6 spillere på de endelige landshold, som tæller 16 spillere i alt.  

I 2016 kulminerede udviklingen ved, at BK Trekanten KIF skrev bowlinghistorie ved at blive den første danske klub til at vinde DM for hold for både Herrer og Damer. Tilmed lykkes det for klubben at vinde ungdoms-DM for hold også. 

BK Trekanten KIF har således gjort sig ganske positivt bemærket i Danmark i år og er meget værdige til at blive Årets forening.

 

Ingen Svar til "Nomineret til året forening"