Ny pris hylder talentudviklingsarbejdet i Kolding Kommune. De nominerede er fundet

Som noget nyt uddeles der i år en særskilt pris til en person, der har gjort en særlig indsats for udviklingen af talenter i Kolding Kommune. 

Når årets fritidsfest afvikles den 1. februar 2019 hyldes personer, der i det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats. Kolding Elites har i år oprettet en ny pris der hylder og anerkender dedikerede personer, som har bidraget positivt til talentudviklingsområdet. Det betyder, at der i år, foruden den sædvanlige årets talentpris, uddeles en pris til årets talentudvikler. Prisen for årets talentudvikler tildeles en person, som har ydet en særlig indsats for talentarbejdet i Kolding Kommune og gennem sin person inspireret unge mennesker til sportslig udvikling. Med titlen følger et diplom og en check på 5.000 kr.

Årets vindere af Kolding Elites Talentpriser er udvalgt af en jury med godt kendskab til talentudviklings- og elitesportsverdenen. Juryen består således af formand for eliteidrætsrådet, Jesper Kjølhede, næstformand Tanya Buchreitz Løwenstein, tidligere håndboldlandsholdsspiller Christian Hjermind, tidligere europa- og verdensmester i kickboxing Thomas Jensen og tidligere landsholdsmålmand i kvindefodbold Stina Lykke.

For prisen som årets talentudvikler 2018 har juryen valgt mellem 7 indstillede kandidater og udpeget de tre nominerede:

Anders Jensen har siden 2016 været cheftræner for Kolding IF’s 2. divisionshold. Her har han dedikeret arbejdet på, at bringe unge spillere ind på holdet. Talentudvikling i KIF Fodbold er i en rivende udvikling i disse år, og Anders har med sin tidligere rolle som T+-træner været drivkraft til at skabe det solide fundament, som talentudviklingen i FSK-samarbejdet hviler på. Et projekt som fremadrettet skal være med til udvikle flere dygtige fodboldspillere i Kolding.

Ole Stampe er mangeårig formand i BK-Trekanten KIF og katalysatoren bag at klubben har udviklet sig til, at kunne levere spillere til den internationale bowlingelite. Ole har flyttet klubben ved, at være nytænkende og mixe det bedste fra bowlingens verden med elementer fra andre sportsgrene. Ole har gennem sit engagement været med sætte rammerne for, at klubbens spillere har kunne vinde flere EM og VM medaljer.

Steen Thomsen og Peter Nedergaard har gennem en årrække leveret et stort stykke arbejde med talentudvikling i Kolding Badminton Klub. Klubben har de senere år leveret flotte resultater inden for dansk ungdomselite. Steen og Peters arbejde er heller ikke gået ubemærket hen hos Badminton Danmark, som i 2018 har startet et talentcenter i Kolding. I 2017 blev Steen og Peter ligeledes kåret til årets talenttrænere af Badminton Danmark, så det er to trænere der har leveret et stykke talentarbejde som vækker klang i hele landet.

Ingen Svar til "Ny pris hylder talentudviklingsarbejdet i Kolding Kommune. De nominerede er fundet"