To Kolding-spillere skal med til VM i Hong Kong

Bowlingspillerne Thomas Larsen og Mik Stampe udtaget til landsholdet. Også reserve fra Kolding.

Thomas Larsen og Mik Stampe fra Bowlingklubben Trekanten KIF er af Dansk Bowling Union blevet udtaget til at repræsentere Danmark ved VM i Hong Kong fra den 23. november til den 5. december 2018.

Endvidere har Kolding-klubben fået udtaget Mikkel Brus Sørensen som hjemmereserve, der skal være parat til at træde til i tilfælde af skader.

Det kommer ikke som den helt store overraskelse, at Thomas Larsen og Mik Stampe er med på VM-holdet. De har efterhånden i en årrække hørt til toppen af såvel den danske som den europæiske elite, og har også opnået topresultater i store turneringer på verdensplan.

For Mikkel Brus Sørensen gælder, at han trådte ind i VM-truppen i januar, og har siden bestyrket sit kandidatur til en landsholdplads. Han har hen over sommeren deltaget i mange turneringer og trænet intenst på at nå det sidste stykke, men er desværre fundet for let i forhold til nettotruppen.

–       Vi er selvfølgelig glade for, at Thomas og Mik igen har fundet indpas på landsholdet og ser frem til at følge dem under dette VM. Deres rutine bliver bedre og bedre, så der er bestemt håb for landsholdet i Hong Kong. Samtidig er det lidt vemodigt, at Mikkels indsats hen over sommeren ikke blev belønnet. Fortsætter han sin udvikling, er jeg sikker på, at han er med næste gang, udtaler sportschef i BK Trekanten KIF, Jan Andersen

Thomas Larsen: – Jeg ser meget frem til VM i Hong Kong. De sidste to VM’er har givet en guld og 2 bronzemedaljer til Danmark, så jeg glæder mig til at se, om jeg og resten af holdet kan præstere helt på toppen igen.

Mik Stampe: – Jeg er glad og beæret over, at kunne trække den røde/hvide trøje over hovedet igen.

Mik Stampe(tv) og Thomas Larsen(th) er udtaget til det danske bowlinglandshold, som skal til VM i Hong Kong. Mikkel Brus Sørensen er udtaget sm hjemmereserve, så han kan træde til, hvis der skulle opstå skader på en af de udtagne spillere.

Ingen Svar til "To Kolding-spillere skal med til VM i Hong Kong"