Weekendens ungdomskampe

Trekanten 1, som spiller i Ungdomsligaen, spillede dobbeltrunde lørdag i Silkeborg og søndag på hjemmebane i Kolding. Trekanten’s hold bestod af Mathias Ankerdal, Martin Biltoft, Marcus Christensen og debutanten Cecilie Dam. Lørdag blev til 14 af 14 mulige point, mens det på hjemmebane søndag blev til 10 ud af 14. Holdet ligger på en flot 1. plads.

Herning Bowlinghal lagde baner til Trekanten 2’s runde i Eliteserien. Her spillede Frederik Dam, Mathias Reeckmann og Marcus Draaby, der fik 10 ud af 12 point og ligger på en 3. plads 2 point efter 1. pladsen.

Trekanten 3 med Erik Grundahl, Simon Larsen og Emil Frandsen på holdet spillede på hjemmebane i Kolding Bowlinghal. Her blev resultatet 2 ud af 12 mulige og en placering som nr. 4, 4 point fra 3. pladsen.

Trekanten 4 kunne desværre kun stille med 2 spillere, Sebastian Jensen og Nicklas Draaby, så pointhøsten blev 4 point ud af 12 mulige, da et andet hold ikke mødte op. God kampånd, at Sebastian og Nicklas valgte at stille op, på trods af en manglende holdkammeret, ellers havde de ikke fået de 4 ”gratis” point med hjem. Holdet ligger pt. på en 4. plads.

Klubbens mindste spillere Trekanten 5 var en tur i Fredericia. På holdet var Tobias Draaby, Lukas Draaby og for første gange Mathilde Kjeldsen. Det blev til 2 ud af 10 mulige point. Flere af kampene var meget spændende, da de først blev afgjort i sidste kast, desværre blev det til nederlag med bla. 2 og 15 kegler. Holdet ligger på en flot 3. plads.

Ingen Svar til "Weekendens ungdomskampe"